Kore Dizilerim - Part 3

 Merhaba,

yine vazgecemedigim Kore Dizilerinden sevdiklerimi paylasmaya geldim: 

Is 'Hometown Cha-Cha-Cha' on Netflix? Where to Watch the Series -  NewOnNetflix.info

Hometon Cha Cha Cha - 2021 

eski Kore Dizilerini hatirlatan tatli mi tatli bir Dizi. Iki Gamze güzeli insanin nasil saf ve temiz bir ask yasayacagini anlatiyor. Dis Doktoru olan kizimiz ve her iste calisan gencimizin ayni Kasaba da yasamaya baslamasi ile güzel bir ask dizisi basliyor. Eski güzel Kore dizilerini özleyenlere siddetle tavsiye edilir.

 

Hellbound | Serie 2021 | Moviepilot.de

 Hellbound - 2021

 bu diziye nasil basladim hic hatirlamiyorum. Hatta esimle ilk iki bölümünü yavas yavas izledigimiz bir diziyken ücüncü bölümden sonra bir acildi pir acildi. Zaten 6 bölümlük bir dizi. Ilk basta böyle bilgisayar yapimi seyleri fazla sevmedigim icin icimden hic izlemek gelmemisti ama dedigim gibi bir baslayinca ki konuyu anlayinca birakamiyorsun. Konu ne mi? Dinler! Dini elestirisi güzel olan bir dizi. Biraz korkmak isteyen ve nasil elestiriyorlar diye bilmek isteyen herkese tavsiye edilir.

Go Back Couple - Stream: Jetzt Serie online anschauen

 Go Back Couple -2017

 Diziler de hep mutlu sonu evlilik sahnelerinden anlariz. Bu dizi de tam oraya deginiyor. Evlendikten sonra asil hikayenin basladigini anlatiyor. Cok mutsuz ve hatta bosanmis bir ciftimiz 1999 yilina geri dönüp hayatlarini degistirmeye calisiyor. Peki sizce hayatlari degisebilecek mi? Komik ve üzücü bir yani olan bir dizi. Evlilikte ya da annelik/babalikta aslinda kendini de düsünmen gerektigini anlatan bir dizi.Ben mesela 2. kez izliyorum, sizde izleyin :)

Is 'Oh My Baby' on Netflix? Where to Watch the Series - NewOnNetflix.info

 Oh My Baby - 2020

 Basrol kizimiz ( en sevdigim kadin oyunculardan bir tanesi ki listelerden de anlarsiniz) 39 yasina gelmis, is kolik ve cocuk sahibi olmak isteyen bir kisi. Evli bosanmis ve bebek sahibi olan 2 ci erkegimiz, Spermlerini vermek isteyen bir genc cocuk ve maalesef cocuk sahibi olamayan ve tedavi olan Fotogracimiz.  Belki cok genc insanlarin begenmeyecegi ama 30 üstü herkesin bayilacagi bir dizi diyebilirim.

Still 17 - Wikipedia

Still 17 - 2018

13 yil sonra Komadan uyanan ve birden 30 yasinda oldugunu anlayan bir kizin hikayesi. Ona yardimci olan basrol erkegimiz basarili ama icine kapanik bir yapiya sahip cünkü aslinda kizimizin gecirdigi kazanin sorumlusu kendisi oldugunu düsünüyor. Üzücü, mutlu edici bir hikaye. Benim basima gelse hep sükreder hem de hayatimin nasil akip gectigine üzülürdüm.






 

 

 






 

 

 

 

 



Kommentare

Beliebte Posts