Bi' Kepce Netflix - Part 1

Merhaba,

Netflix:

bugün netflix de severek izledigim filmlerden bir kac tanesini sizinle paylasmak istiyorum; siralama rastgele yapilmistir.

Kingsman: The Secret Service -


Kingsman -2015

söyle vurdulu kirdili, son teknoloji ile film ariyorsaniz, tam yerindesiniz. Sifirdan yetismis bir cocugun ajan olusu, Cindirella hikayelerinin erkek versiyonlari da iste tam böyle filmler. 


deadpool

Deadpool -2016


tabii bu filmin ikinci bölümüde var, hep mükemmel ve iyilik melegi süper kahramanlar izlemisizdir ama iste bu karakter tam tersi. Komik, sacma ve o bir kahraman. Kaliplasmis Kahramanlardan bunaldiysaniz kesinlikle bu filmi izlemelisiniz.


The King's Speech

The King's Speech- 2010

Ingiltere Kralisiniz ve konusma Probleminiz var? Tam bir kabus dimi? Iste size burada gercek bir hayat hikayesini anlatan mükemmel bir film.


stork

Storks -2016

Aman allahim tatli mi tatli bi film. 'Anneee biz nasil dünya'ya geldiiik?' sorusunu ele almis bir animasyon filmi:)

mynameiskhan

My Name is Khan -2010

Asperger Sendromu olan bir cocugun zorlu macerasi ama asil konu 11 Eylül olayindan sonra Müslümanlarin yasadigi sorunu ele almaktadir. 

theuglytruth
The Ugly Truth -2009

Biri Romantik Komedi mi dedi:) Evet iste bu film tam ondan, erkekler ve kadinlar arasinda ki iliskiyi komik ve tabii ki romantik anlatan bir film, kafa dagitmak icin bir film ariyorsaniz , bu film tam size göre.

Spy

SPY- 2015

Kim demis ajan olmak icin fit bir vücuda ihtiyacin var diye?! Iste tam da bunu size kanitlayacak, bir meslek icin sinirlarin olmaadigini gösterecek komik mi komik bir film. Izlemezseniz cok sey kacirmissiniz demektir. 

... ve devami baska zaman gelecek.

Kommentare

Beliebte Posts