Kore Dizilerim - Part 2

Merhaba,

söyle bir baktim da aslinda eskisi kadar güzel Kore dizisi bulamadigimi fark ettim, kalitelerimi azaldi, yoksa ben mi daha secici oldum bilemiyorum ama söyle  bir kac tane daha cok hosuma giden, orta dereceli bir kac dizi önerecegim:


365: Repeat the Year - Wikipedia

365: Repeat the Year -2020

beynimi yakan, merakla diger bölümlerini bekledigim, zekami calistirdigim, detaylara dikkat etmem gerektigini anladigim bir dizi. 12 bölümlük, tam kivaminda, zeka isi bir yapim. Zaten basrol kizim ne yapsa izlerim, büyük hayraniyimdir. Izleyin, izleyin ve izleyin.

Crash Landing on You Son Ye-jin Inspired Earrings 018 - ONE SIZE ...

Crash Landing on You -2019

kuzey ve güney Kore arasinda yasanan cok samimi ve seker bir dizi, eski tadinda bir romantik-dram-komedi dizisi. Basrol oyuncularimiz da o kadar seker ki, tam yemelik. Kizimiz cok zengindir, ailesinde pek sevilmiyordur, oglumuz da tabii ki fakir Kore de askerdir, koruyucudur, güclüdür, kisacasi mükemmeldir. Parasüt kazasi sonucu yollari kesisir ve iste hikayemiz orada baslar. Ahhh bu dizide bir de ikinci cift sendromu yasarsiniz ki, iciniz daglanir. Izlemeden gecmeyin.


Because This Is My First Life - Wikipedia

Because this is my First Life -2017

bu iki sirin ciftimiz bir sürü nedenlerden dolayi anlasmali bir evlilik yapar, o sirada güzel bir sekilde  birbirlerine asik olmaya baslarlar, klise bir dizi gibi dursada aslinda icinde belli bir yasa gelip hala evlenmemis veya evlenmek istemeyen insanlarin kendinen bir parca bulabilecegi bir yapim.


A Gentleman's Dignity (TV Series 2012) - IMDb

A Gentleman's Dignity -2012

simdi bu diziyi her kore dizisi asigi öneriyor, bende bu önerilere dayanarak izlemisimdir. Tabii türk versiyonu yapildigi icinde ilgimi cekmistir. 4 erkek arkadasin hayat yolunda yasadiklari 'macera'lari anlatan bi yapim. Simdi bende herkes gibi 'aaa kesinlikle izleyin, yoksa birsey kacirirsin' diyemeyecegim, ama en azindan vaktiniz varsa ve ne izlesem diye düsünüyorsaniz, bi izlenmeye deger.


Descendants of the Sun - 태양의 후예 - Watch Full Episodes Free ...

Descendants of the Sun - 2016

bütün sosyal medya da durmadan karsima ciktigi icin izlemeye basladigim ve cok begendigimi söyleyemecegim bir dizi. Simdi dizide bastan sona kadar gidecek, sürükleyici bir konu yok mesela, daldan dala atlanilan bir konu. Tamam basrol oyuncularimiz cok yakismislar, hatta bu diziden sonra kisa da sürse bir evlilik yapmislar da, yani sürüklemiyor, heyecanlandirmiyor ama popüler olunca izliyorsun. 

The Cast Members Of "The King: Eternal Monarch" Spill 9 Facts ...

The King: Eternal Monarch -2020

baya pahaliya patlamis, ünlümü ünlü dolu, paralel evrenleri anlatan bir yapim. Evet daha finale 1 bölüm kaldi ama listeye almak istedim. Beynimin yandigi, hala tam anlamiyla herseyini anlamadigim bir konu. Yakisikli Kral paralel evrendedir, üvey amcasi ile kavgalidirlar cünkü amca Kral olmak istiyordur, hatta kardesini bile bunun ugruna öldürmüstür ve flütün tek sahibi olmak istiyordur cünkü onun sayesinde paralel evrenlerde istedigi gibi fink atabiliyordur ama tabii ki diger yarisi yakisikli Kral dadir. Kötü amcanin cevirdigi entrikalar sayesinde su an ki Kore de ki güzel basrol oyuncumuz ( kendisi polistir) karsilasirlar ve karisik hikaye baslar. Baya ünlü oldugu ve iyi bir paraya cekildigi icin izleyin derim ama izlemezsenizde birsey kacirmis oldugunuzu düsünmüyorum.


...ve simdilik bu kadar yeter :)

Kommentare

Beliebte Posts